Oldal frissítése

Láda tele játékokkal "Alex"

19 490 Ft

Láda tele játékokkal "Alex"

A csomag alkalmas minden olyan gyermek számára 3 éves kortól, aki szeret játszani. Az "Alex" játékládában a fiúk és a lányok egy Brixies készletet találnak egy mókás figurával, egy bohóc zsinórral és meghosszabbítható karokkal és lábakkal, Alfonz plüssfarkas báránybőrben a Lumpin-tól, Hamburger memóriajáték, egy készlet 3 vicces márványállat létrehozásához, magas pigmentáltságú járdakréta, vidám formázó léggömbök, kavicsfestő készlet, az egyik összecsukható faállat, amelyek különböző formákká alakíthatók, és egy szórakoztató snack-készlet. Az "Alex" tematikus kollekció játékokkal teli láda előmozdítja a kreativitást, a képzeletet és a pszichomotoros fejlődést.

A tematikus készlet főbb jellemzői Láda tele játékokkal "Alex"

  • A csomag a gyermekek szórakoztatásának teljes spektrumát tartalmazza.
  • A játékokkal teli láda "Alex" fejleszti a kreativitást, a finommotoros készségeket és a képzelőerőt.
  • A kollekció csapatjátékot, készleteket, kreatív készleteket és egy ölelgetőt tartalmaz.
  • Az "Alex" játékokkal teli láda 3 éves korú gyermekek számára készült.

"Alex" a játékokkal teli láda a szórakozás teljes spektrumát tartalmazza.

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg a szabadban és otthon. Hálózsák, építőkockák, társasjáték, kréta és lufik is vannak a nagyszerű baráti partihoz. A csomagban találsz egy matricakészletet is, amellyel a fiúk és a lányok fantáziájuknak megfelelően díszíthetik a ládát, a játszóparti után mindent visszahajtogathatnak, és könnyen tárolhatják.

A versenyt egy társasjátékkal ösztönzik

A Hamburger memóriajáték egy nagyszerű társasjáték 2-4 játékos számára, amelyet olyan gyerekek is játszhatnak, akik még nem tudnak írni-olvasni. A kockával és a darabokkal megkapják a hamburgerükhöz szükséges hozzávalókat. A kis művészek imádni fogják a kavicsfestő készletet, amely 5 különböző formájú követ, festéket, ecsetet és remegő szemeket tartalmaz. Az "Alex" játékokkal teli ládában található egy vidám, összecsukható faállat is, amely az egyes darabok elforgatásával átalakítható, vagy egy fa- és filcből készült készlet, amellyel a fiúk és lányok egyedi finomságot készíthetnek vendégeiknek. Senki sem fog unatkozni a SES játékládával!

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méret

Méret Kisméretű

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Farkas
Kód:  HRAkc03580
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591864601738

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05