Oldal frissítése

Kukásautó elemekkel

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kukásautó elemekkel

Nem egy gyerek szerette volna kipróbálni a kukásautót. Ezt gyermekkori álmot valósíthatja meg ezzel az elemmel működő kukásautóval. A  szemeteskocsi 1:16 méretarányban készült. Az autón lévő gombokkal elindíthatja a hang- és fényjelző berendezéseket, hogy az élményt még szórakoztatóbbá tegye. Mindez be lett csomagolva egy szép dobozba.

A Kukásautó főbb jellemzői

  • Hajtson az elemmel működő autóval
  • A hang és fényhatások
  • Kukásautó 1:16 méretarányban
  • Elemekkel ellátva

Csak csomagolja ki és használja

Szemeteskocsi 28 cm hosszú, és rendelkezik a szükséges funkciókkal. Három AG13 elemmel működik, amelyek garantálják a hang és fényhatások biztos működését. A csomag tartalmazza az elemeket, így egyszerűen csak ki kell csomagolni a szemeteskocsit és pillanatok alatt el is kezdődhet az önfeledt szórakozás. Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 23 cm
Szélesség 7 cm
Kód:  HRAif4538
Termékszám:  8592386062595
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15