Oldal frissítése

KS vizes csúszda

4,0 2 értékelés
26 990 Ft

KS vizes csúszda

Sehol sem lesz gyermekeinek több mókában és szórakozásban része, mint ezen a szuper gyermekcsúszdán! A KS vizes csúszda minőségi műanyagból készült, használható kertben, a puha gyepre felállítva vagy frissítő csobbanóként a gyermekmedencéhez állítva. Ebben az esetben a jobb csúszás érdekében locsolócső is csatlakoztatható a csúszdához.

A műanyagból készült csúszda beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, hiszen a csúszda a lakás egy nagyobb szobájában is minden probléma nélkül elfér. A csúszófelület hossza 150 cm. Ez a kisgyermeknek tervezett nagyszerű, szórakoztató játék az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb eszköz a játszótereken és aqua parkokban egyaránt.

A csúszda varázslatos színekben pompázik. A vizes csúszda tetejére biztonságos lépcsőkön juthat fel gyermeke. A csúszda tetején nagyméretű kerekek találhatóak, melyek praktikus fogódzkodóként szolgálnak gyermeke nagyobb biztonsága érdekében. A remek játék fejleszti a gyermekek motorikáját és mozgáskoordinációját. Szeretné, ha gyermeke önállóan is elboldoguljon a játszótéren, és a legügyesebb legyen az összes kisgyerek közül? Biztosítson ehhez megfelelő otthoni felkészítést e biztonságos csúszda formájában, amelyet gyermeke garantáltan imádni fog!


Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Műanyag
Méret:
Magasság - 102 cm
Csúszófelület hossza - 150 cm
Teljes hossz - 158 cm
Ajánlott korosztály:
2 év+
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Alap jellemzők

Csúszda hossza 150 cm
Hossz 159 cm
Szín Piros, Zöld
Anyaga Műanyag
Tulajdonságok Vízcsatlakozással, Létrával

Méret & súly

Magasság 100 cm
Hossz 159 cm
Tömeg 6,5 kg

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ZG427
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3032163102625

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20