Oldal frissítése

Kreul Foto transfer potch 60 Set

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kreul Foto transfer potch 60 Set

Ha szereted a kreatív alkotást és az eredeti, kézzel készített dolgokat, akkor a Kreul 60 darabos fotómásoló készlet tetszeni fog. Ennek köszönhetően nagyszerű egyedi képeket, vagy otthoni kiegészítőket hozhatsz létre. A speciális ragasztóval a lézernyomtatott képeket, újságcikkeket, magazinfotókat másolhatod faanyagra, kerámiára, vászonra, fémre, üvegre vagy porcelánra. A vízbázisú ragasztó szaténfényű lesz, szárítás után, emellett átlátszó és vízálló. 

A Kreul Foto transfer potch 60 kreatív szett legfontosabb jellemzői

  • Kreul márkájú kreatív készlet
  • Képek másolása vászonra, fára, kerámiára, üvegre, porcelánra stb.
  • Vízbázisú ragasztó
  • Száradás után a kép vízálló lesz, a ragasztó átlátszó lesz
  • Ideális ajándékok és háztartási kiegészítők készítéséhez

Hogyan kell csinálni?

Nyomtass ki egy fotót vagy képet lézernyomtatóval, vagy készíts elő egy képet egy újságból, vagy magazinból. Helyezd a képet a díszíteni kívánt felületre, fejjel lefelé, és gondoskodj róla, hogy a körvonalak pontosak legyenek. Fedd be a felületet egy vékony réteg ragasztóval, ügyelve a körvonalakra. A ragasztóval gyorsan kell dolgoznod. Helyezd a ragasztóval borított képet nedves felületre. Egy nedves textillel távolítsd el a felesleges ragasztót. Szárítsd meg alaposan hajszárítóval, és hagyd lehűlni, vagy hagyd száradni 24 órán keresztül szobahőmérsékleten. Ezután nedvesítsd be a papírréteget egy nedves szivaccsal, és várj, amíg a papír megszárad. Ezután gyengéden távolítsd el a papírt, a szivacs másik oldalát, vagy az ujjaidat használva. Csak a vízálló ragasztóval ellátott kép fog a felületen maradni. A felületen maradó kisebb papírdarabok egyszerűen eltávolíthatóak a fényes lakk segítségével, vagy egy újabb réteg ragasztóval.  

Csomag tartalma:
1 db Photo Transfer Potch (50 ml)
1 db fényes lakk (50 ml)
1 db szintetikus kefe
1 db spatula
1 utasítás

Kód:  HRAif7502
Termékszám:  4000798499600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10