Oldal frissítése

CUBS csillag volán játszótéri kiegészítő - narancsszínű

Kiegészítők a termékhez

CUBS csillag volán játszótéri kiegészítő - narancsszínű

 

         Szerezz be gyermekeidnek egy kormányt a CUBS játszótérhez, vagy csak úgy játék céljából. Minden hajónak kell egy kormány. Engedd, hogy gyermekeid akár egy kalózhajó kapitányává váljanak. Rengeteg élménnyel gazdagodnak majd és később elmesélik merre hajóztak az óceánon. Ezzel a kormánnyal kielégítheted a kirándulás- és kalandvágyukat.

A termékre különleges biztonsági előírások vonatkoznak: A terméket otthoni használatra tervezték.
A termék az Európai Únión belül gyártott a CUBS márka számára. Az ősszes CUBS termék vizsgálva van, majd a legújabb európai normák és elvárások alapján hagyják jóvá.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló nyilatkozatnak.

Különleges tulajdonságok:

  • Anyaga: műanyag (HDPE)
  • Méretek: 54,1 x 7,2 cm
  • 3-6 év korig ajánlott
Kód:  HRAa3442
Termékszám:  5413050017945

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05