Oldal frissítése

Alltoys 95 elemes

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alltoys 95 elemes

Minden kisfiúból mozdonyvezető lehet ezen a Studio Train márkájú kisvasúton. A vonat összeszerelése után zakatolhat a síneken, leküzdhet éles kanyarokat és áthajthat kereszteződéseken, mielőtt újra megáll az állomás épülete előtt. Mután a mozdonyvezető úr munkanapja befejeződik, az egész készlet könnyedén elcsomagolható a műanyag dobozba. A sínek fából készültek és kombinálhatóak más vonatpályákkal. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Kíváló minőségű fából készült
  • 95 elemből áll, amelyekből felépíted a kisvasutat és a kisvárost
  • A kisvonatnak a pályán le kell küzdenie az átjárókat és az éles kanyarokat

Építsd meg az egész várost!

Milyen lenne egy vonatpálya kisváros és a pályaudvara nélkül? A sínek és vonatok mellett megépítheted a saját kisvárosodat a pályaudvar épületével és a mozdonyvezető úrral. A sínek mentén épületeket emelhetsz, közlekedési jelzőtáblákat helyezhetsz el, fákat és bokrokat ültethetsz. Ezek után már csak útnak kell indulnod.

A pálya méretei:
103 x 47 cm

A műanyag doboz méretei
35 × 20 × 24 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról. Magától értetődő a CE megfelelőségi nyilatkozat.

Kód:  HRAif3215
Termékszám:  8592525002239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20