Oldal frissítése

Kisvakond - Pattogó labda

4,7 18 értékelés
3 290 Ft

Kisvakond - Pattogó labda

Az eredeti ugrálólabdával gyermekeidnek rengeteg mókában és aktív mozgásban lehet része. Végre biztonságosan kitombolhatják magukat otthonuk kényelmében, s kedvükre ugrándozhatnak a Kisvakond és barátai népszerű motívumával díszített csodaszép labdán. A cseh származású művész, Zdeněk Miler lenyűgöző illusztrációinak köszönhetően az ugrálólabda minden gyermek kedvenc játéka lesz. A labda további előnyei a magas minőségű kivitelezés, két biztonsági kapaszkodó a labda könnyebb kezelhetősége érdekében, valamint a ragyogó, élénk sárga szín.


Kisvakond ugrálólabda

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

JOHN ugárlólabda

Ugrálás ugrálást követ

A gyermekeknek tervezett sport segédeszköz révén a gyerekek játékos módon fejleszthetik egyensúlyérzéküket, erősíthetik izmaikat, és javíthatják állóképességüket. Emellett az ugrálólabda alkalmazható rehabilitációs eszközként, az egészségi állapot javítására, illetve relaxációs célból. Az ugrálólabda magas minőségű PVC-ből készült. A labda átmérője felfújt állapotban 50 cm, maximális terhelhetősége 50 kg.

Fő sajátosságok

  • Kisvakond és barátai motívummal
  • Két biztonsági kapaszkodó a könnyebb kezelhetőség érdekében
  • Minőségi kivitelezés PVC-ből
  • A labda használható rehabilitációs segédeszközként, erősítésre, erőnlét javítására és relaxációs célból
Dětské hopsadlo

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


A játék megfelel a 2009. június 18-án hatályba lépett, a játékok biztonságáról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 /EK irányelvének, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.



Paraméterek

Tulajdonságok

Átmérő 50 cm
Teherbírás 50 kg

Szín

Szín Sárga

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Kisvakond
Kód:  HRAa4435
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006149590033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05