Oldal frissítése

Kid Kraft babaház - Jégvarázs kastély

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kid Kraft babaház - Jégvarázs kastély

A luxus kivitelezésű Kid Kraft Jégvarázs kastélyban kis hercegnőd mindent megtalál, mi kedvenc tündérmeséje eljátszásához szükséges. A Kid Kraft Jégvarázs kastélyhoz 11 darab királyi bútor tartozik, beleértve egy gyönyörű jég trónszéket és egy gyönyörű formájú csillárt is.  Háromszintes stabil ház, négy gyönyörű szobával, erkéllyel és formás lépcsőkkel, melyek az első és második szintet kötik össze. Akár 30 cm magas babákkal is használható. Ez a gyönyörű ház minden kislány álma, aki szereti a Jégvarázs történetét. A Kid Kraft Jégvarázs kastély egyike lesz a kedvenc játékoknak, egyben szép dísze is a gyerekszobának. 

A Kid Kraft Jégvarázs kastély főbb jellemzői

  • Robusztus faszerkezet
  • 4 nyitott szoba játszáshoz
  • Akár 30 cm magas babákhoz
  • Részletes összeszerelési útmutató lépésről lépésre
  • Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott

A Kid Kraft babaház kiváló minőségű és megbízható

A Kid Kraft az Egyesült Államok vezető gyermekjáték gyártója és forgalmazója. Több mint 40 éve gyárt megbízható, kiváló minőségű játékokat különleges, kreatív kivitelezésben. A Kid Kraft vállalat számos díjat és elismerést kapott világszerte, játékai kiváló minőségének és valósághű kivitelezésének köszönhetően. A Kid Kraft Jégvarázs kastély hosszú élettartamú, kiváló minőségű termék. 

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs
Kód:  HRAjd1136
Termékszám:  706943658819

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10