Oldal frissítése

Két egyszemélyes + egy kétszemélyes hinta

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Két egyszemélyes + egy kétszemélyes hinta

A kerti hinta, egyedi kialakításának köszönhetően most négy gyermeknek biztosít kiváló szórakozást, két egyes és egy kétszemélyes hintájának köszönhetően. Fém szerkezete nagy stabilitást és tartósságot biztosít. A hinták ülőfelülete műanyagból készült, mely tökéletesen ellenáll a különböző sérüléseknek, károknak és kedvezőtlen időjárási körülményeknek, így amiatt sem kell aggódnia, hogy az ülések elveszítik színüket. Fém szerkezetének és szintén fém kapcsolódási pontjainak köszönhetően használata rendkívül biztonságos. Stílusos kialakításával egyedi kiegészítője lehet minden kertnek. A megfelelő stabilitás érdekében beton talapzattal rögzítendő, gyermekeknek 3-8 éves kor között ajánlott.

Annak érdekében, hogy gyermekeit a legnagyobb biztonságban tudja, a hintát 30 cm mély, betonnal kitöltött üregekbe helyezze.


Műszaki adatok:
Magassága:
190 cm
Anyaga:
Szerkezete: fém
Ülései: műanyag
Méretei:
259 x 185 x 190 cm
Ajánlott:
Gyermekeknek 3-8 éves kor között

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA1301s
Termékszám:  3222870174026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15