Oldal frissítése

Kerti szerszámkészlet táskával

4,8 5 értékelés
5 890 Ft

Kerti szerszámkészlet táskával

 

 

Semmi sem szórakoztatóbb, mint segíteni a kertben dolgozó szülőknek, minden kis kertésznek kellenek a saját kerti szerszámai! Ez a bájos kis szett tartalmazza az összes szükséges szerszámot, amire szükség lehet ültetés vagy más kerti munka során: gereblye, lapát, ásó, ültetőkanál, ásólapát, öntözőkanna permetezővel. A szerszámok nyele fából készült, míg a fejük fémből. A szett egy praktikus táskát is tartalmaz, hogy könnyűvé tegye a szállításukat.

Specifikációk:
A csomag tartalma:
7 db kerti szerszám
1 táska
Méretek:
26 x 21 cm
Ajánlott:
3 éves kortól
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló irányelvének és minden jogi előírásnak a cseh törvény szerint. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Kis műhely

Típus Kerti szerszámkészlet
Anyag Fa, Fém, Textil

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Tárolós

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Magasság 190 mm
Kód:  HRAa4120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020972017109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05