Oldal frissítése

Kerti sátor Minnie és Daisy

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kerti sátor Minnie és Daisy

Kerti sátor Minnie és Daisy egy nagyszerű hely a gyerekeknek!Minden gyermek vágyik menedéket, miután egy kis magánélet, ahol lehet szőni az álmok és rejtve a szem a felnőttek. Ez a csodálatos kerti sátor őket minden titkos kívánságát valóra! A sátor elég nagy, hogy ő is vegye a gyermek, hogy látogasson el egy barátja.
Kerti sátor egy rózsaszín és a design a sátor jól ismert téma a Walt Disney, Minnie és Daisy.Stan éppúgy, mint védelmet a közvetlen meleg a nyár VMéretek a sátor 120 x 87 cm. Ez a sátor alkalmas játszani kisgyermekeknek 3 éves kortól.
Ez a gyönyörű kertben sátorban lesz menedéket a gyermek, aki örömmel találni, hanem egy szép dekoráció a kertben. Első pillantásra világos lesz mindenki számára, hogy a kertben van egy remek hely a kikapcsolódásra, és úgy érzi, jó, hogy nem csak te, hanem a gyerekek. Hogy a gyermek egy darab a királyság és díszítik a világos színek a kertben! 
méretek:120 x 87 cm Ajánlott kor:
3 éves kortól
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
 
Kód:  HRA997a2
Termékszám:  4006149711049

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20