Oldal frissítése

Kerti ház Happy House

4,4 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kerti ház Happy House

Ezt a színes házikót, amely egyedi kiegészítője lehet kertjének, nem nélkülözheti egyetlen gyermek sem! Melyik gyermek nem szeretne néha egy kis egyedüllétet, egy kis zugot, ahová a felnőttek nem tehetik be a lábukat? Ez a gyönyörű ház csupa szín, nagyszerű meglepetés lesz gyermekének. Kiváló minőségű műanyagból készült, összeszerelése egyszerű és gyors. Működőképes ajtókkal és ablakokkal rendelkezik és méretei éppen akkorák, hogy a kertben a házikó ne okozzon galibát, de mind emellett gyermeke és barátai kényelmesen elférjenek benne. Kezdődhet a kerti kaland!

A házon található egy pár ablak ablaktáblákkal és egy pár ablak ablaktáblák nélkül. Ez a varázslatos játék gyermekeinek védelmet nyújt az éles napfény vagy a nyári eső elől. Fejleszti gyermekei képzelőerejét és segíti őket az új játékok és egyéb kalandos történetek megalkotásában. A házikó örömet szerez a kislányok és kisfiúk számára, de elégedettek lesznek szüleik is. Használatának praktikus oldala is lehet, este gyermekei ide rakhatják be játékaikat, amelyekkel a kertben játszottak, vagy ide parkolhatják be rollereiket, autóikat, stb. Vegye meg gyermekének ezt a kerti házikót, amelyet minden barátja irigyelni fog! 

Műszaki adatok:
Méretek:130 x 109 x 115 cm (H x Sz x M)
A csomagolás mérete:
133 x 117 x 16 cm
Ajánlott kor:
Gyermekeknek 1,5 éves kortól

Súly:
18,2 kg
Gyártási hely:
Izrael
Anyaga:
Műanyag
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK számú, 2009 június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanúsítvánnyal is.

 
 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 130 cm
Szélesség 109 cm
Magasság 115 cm
Kód:  HRA783e1
Termékszám:  7290100903605

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20