Oldal frissítése

Kék kutyus homokozó - medence

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kék kutyus homokozó - medence

Homokozó vagy medence?

Ez a kedves kis kutyust formázó homokozó/medence tartós műanyagból készült, és garantáltan örömet okoz majd a gyerekeknek, bárhová is teszed. Ha szeretnéd, felváltva használhatod homokozóként vagy medenceként. Csak töltsd meg homokkal vagy vízzel, és már kezdődhet is a játék vagy a hűsítő pancsolás a forró nyári napokon! A gyerekek egyik legnépszerűbb szórakozása a homokozás vagy pancsolás, az egyik kedvenc állatuk pedig a kutya, így ezzel a termékkel két legyet üthetsz egy csapásra.

Alapvető jellemzők:

  • Szín: kék
  • Méretek: 115 x 92 x 25 cm
  • Tömeg: 5 kg
  • Anyaga: műanyag

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-án hozott 2009/48/EK rendelet előírásainak és minden egyéb törvényes előírásnak. A termék természetesen CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kód:  HRAa2618
Termékszám:  8595105737323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05