Oldal frissítése

Kapla 280

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kapla 280

A Kapla 280 készlet 280 darab fa építőelemet tartalmaz művészi csomagolásban. Ez az egyedülálló és eredeti játék vidám építést ígér összekötő és csatlakozó elemek nélkül. Mégis sokféle háromdimenziós építmény építhető a készletből, amely valóban lélegzetelállító. Ötletet a csomagban található albumból meríthetsz. A Kapla készlet elnyerte az Egyesület a Játékokért "The Right Toy" díját. Ez a tartós és kiváló minőségű játék hosszú évekig garantáltan formában tart. Játék közben a Kapla készlet fejleszti a kreatív gondolkodást, a finommotoros képességet, a kézügyességet és a koordinációs képességeket.

A Kapla 280 fa építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű fa
  • Precíz kivitelezésű készlet
  • Praktikus, robusztus dobozban szállítjuk, amelynek fedele kisebb épületekhez is használható
  • A csomag tartalmaz egy ötletekkel teli füzetet és könyvet is, amelyek sok ötletet szolgáltatnak az építéshez
  • A Kapla készlet elnyerte az Egyesület a Játékokért "The Right Toy" díját
  • 3 éves kortól ajánlott

Hogyan jött létre a Kapla

Ennek az eredeti készletnek a születése egy fiatal művészettörténész és antik bútor restaurátor, Tom van der Bruggen nevéhez köthető. Az volt az álma, hogy megépítse saját középkori kastélyát, amelyet először fa építőkockák segítségével szeretett volna megépíteni. De hamarosan rájött, hogy a klasszikus kockák alakja nem teszi lehetővé tetők, gerendák vagy padlók építését. A Kapla készlethez a középkori fagerendás épületek szolgáltatták az ihletet, és hosszas kísérletezés után az 1:3:5 arány mellett döntött, így az elemek magassága háromszorosa a vastagságának, hossza pedig ötszöröse a magasságának. Meg fogsz lepődni, hány különböző építményt lehet építeni ezekből az elemekből.

A Kapla gondosan ügyel a minőségre

A Kapla készlet különleges neve a holland "Kabouter Plankjes" kifejezésből származik, amely szabad fordításban annyit jelent, mint "törpék deszkája" vagy "varázsdeszka". Ami a fadarabokat igazán varázslatossá teszi, abban rejlik, hogy mindig a legjobb minőségű fákat választják ki, amelyet szárítanak, gépekkel pontosan méretre vágnak, alaposan megvizsgálnak majd csiszolnak. Ennek az igényes folyamatnak köszönhetően tökéletes pontosságú deszkák jönnek létre, éles élekkel. A gyerekeket precizitásra, türelemre és együttműködésre tanítja. A Kapla 280 készlet segítségével a gyerekek elsajátíthatják a statika alapvető fogalmainak jelentését, többek között a súlypont vagy az egyensúly fogalmának gyakorlati megtapasztalásával. 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 280 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Épületek
Kód:  HRAjd1416
Termékszám:  814647007007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15