Oldal frissítése

Kanaszta

4,8 22 értékelés
1 990 Ft

Kanaszta

A Kanasta egy kártyajáték a römi családból 2-6 játékos számára. Több (általában két) pakli francia játékkártyával játsszák, minden csomag 2-10 értékű kártyákat tartalmaz, J, Q, K, A négy színben (pikk, káró, treff, kőr) és két joker. A játékosok (vagy együtt játszó játékospárok) megpróbálnak minél több kanasztát megszerezni - hét, azonos értékű kártyából álló csoportok, amelyek közül legfeljebb három helyettesíthető vadkártyákkal, amelyek joker és kettesek a kanasztában ban. Minden játékos kihúz egy lapot a pakliból a körén, eldob és egy kártyát helyez a dobott kupacra. A játék akkor ér véget, amikor egy játékos megszabadul minden kártyájától. A játék végén a játékosok összesített pontszáma összeadódik, az elnyert kanaszták számától és a kiosztott kártyák pontszámától függően.
Egy játék több leosztásból áll, és akkor ér véget, amikor egy játékos vagy pár meghatározott számú pontot kap. Az összesített győztes az a játékos vagy páros, akinek a legtöbb pontja van.
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogszabályok valamennyi jogi előírásának. A CE megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Kártyajáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játék hossza 15 perc
Anyag Papír

Nyelv

Nyelv Cseh, Szlovák

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Családi
Alműfaj (téma) Klasszikus/retro

Sorozat

Termékszéria Kanaszta

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA706h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594011771094

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05