Oldal frissítése

Ugráló bot

4,8 4 értékelés
14 990 Ft

Ugráló bot

A Jumping Pogo ugráló bot egy nagyon népszerű játék az örökmozgó gyerekek számára, akik a játszótéren, vagy akár otthon, a kertben élvezhetik az ugrálást. A játékkal javítható a gyerekek egyensúlyérzéke és állóképessége. Az ugráló bot az állványból, húzórudakból és egy összecsukható lábtartóból áll. Könnyen szállítható, és mivel az egyes részei összecsukhatók, nem foglal sok helyet sem. A játék jó minőségű fémből készült, használata 5 éves kortól ajánlott. Az ugráló botokkal a gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni, ráadásul versenyezhetnek is egymással, hogy ki ugrik magasabbbra.

Műszaki adatok:

Színek:
fekete

Anyaga:
fém

Méretek:
26 x 6 x 88 cm

Teherbírás:
50 kg

Ajánlott kor:
5 év

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Paraméterek

Tulajdonságok

Teherbírás 50 kg

Szín

Szín Fekete

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAa4105
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020972095039

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20