Oldal frissítése

Jó Dinoszaurusz - Running Butch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jó Dinoszaurusz - Running Butch

A rohanó Butch a Disney Pixar Jó Dinoszaurusz filmjének szereplője, aki minden fiatal rajongó kedvencévé válik majd. Nyomd le a dinoszarusz hátát és indulhat a móka. Butch megpróbál elmenekülni, és egy gyors futásba kezd. Ha elengeded a farkát, megáll. Menekülése sroán vad hangokat hallat. Játsz újra a film kedvenc részleteit, saját fantáziád szerint átalakítva!

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Rohanó figura
  • Hangokat hallat
  • 3 db AA elem (tartozék)
  • A Jó Dinoszaurusz című film alapján
  • Precíziós megmunkálás
  • Alkalmas: gyermekek számára, 3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Kód:  HRAa10542
Termékszám:  796714621029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10