Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Small Foot Jenga

4,6 19 értékelés
5 090 Ft

Small Foot Jenga

A fából készült, szórakoztató játék természetes kockák formájában 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek. Az érdekes játék biztosan örömet szerez minden olyan gyermeknek, aki szereti próbára tenni az ügyességét és a türelmét. A fa játék kiváló minőségű fából készült, amelyet pontosan munkáltak meg. A kockákból készült magas tornyot úgy kell megépíteni, hogy az egyes kockákat ki lehessen húzni, és anélkül lehessen a torony tetejére tenni, hogy az összedőlne. Játék közben rengeteget szórakozhattok, és az idősebb gyermekek vagy a felnőttek sem fognak unatkozni. A játékot 2 vagy több játékos játszhatja, de ha szükséges, akkor egy játékos is élvezni fogja ezt az izgalmas játékot. Adj lehetőséget a gyermekeidnek a kézügyességük, türelmük és logikus gondolkodásuk fejlesztésére!

A játék jellemzői

  • fából készült
  • természetes fából készült kockákat tartalmaz
  • egészségre ártalmatlan és biztonságos
  • a kockák tökéletesen megmunkáltak
  • a játék  3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • két vagy több játékos is játszhat

Ügyesség és egy kis szerencse

A játék természetes fából készült, kockákból áll, amelyek egymásra lehet rakni. Minden játékos célja, hogy kihúzzon egy kockákat a felépített toronyból, és a tetejére helyezze úgy, hogy a torony ne dőljön össze. A játék fejleszti a gyermek türelmét, ügyességét és logikáját.

Jenga játék a Legler-től

A német Legler cég 1996 óta foglalkozik minőségi fából készült játékok gyártásával. A small foot márkájú fából készült játékok CE-jelöléssel vannak ellátva, és a játékok biztonságára vonatkozó európai szabványoknak megfelelően gyártják őket. A kifejezetten fából készült játékokhoz kifejlesztett festékek ellenállnak a kopásnak és a gyermekek nyálának. A fa anyag, amelyből a játékokat előállították, nagyrészt erdőtelepítéssel is foglalkozó erdészeti vállalatoktól származik. A Legler játékok vásárlóinak ezáltal lehetőségük van hozzájárulni a természetesen növekvő erdők megőrzéséhez. A small foot márka célja a gyermekek lelki és fizikai fejlődésének előmozdítása, szenzoros készségeik és ügyességük fejlesztése.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Termék típusa

Termék típusa Asztali

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 5
Játék hossza 19 perc
Nehézség Könnyű
Anyag Fa

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Party, Megfigyelős
Alműfaj (téma) Klasszikus/retro
Játékfolyamat Együttműködés

Sorozat

Termékszéria Jenga

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa8679
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4012825645102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20