Oldal frissítése

Jégvarázs jelmez karneválra - Anna Deluxe M

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Jégvarázs jelmez karneválra - Anna Deluxe M

Az álarcos bálok és a karnevál népszerű időtöltés a gyermekek számára, amely képes megidézni egy-egy szép mosolyt, illetve rózsás arcot a tánccal. Készítsd elő a gyermekednek a tökéletes álarcot, amely garantálja majd a környezete elismerő figyelmét. Fejezd ki az egyéniségét a tökéletes maszkkal, és hangsúlyozd ki a jó tulajdonságait is. Emellett a kiegészítők elkészítésekor remekül fogtok szórakozni, és elmélyíthetitek a kapcsolatotokat is. Végül a karnevál maga már csak a családi szórakozás kicsúcsosodása lesz, és egy csodás emlék a gontalan gyermekkorból. 

Ezt a jelmezt a Frozen (magyarul Jégvarázs) mese hősnői ihlették; lehetővé teszi, hogy a kislányod Anna hercegnő szerepében tündököljön. A ruha, amely a jelmez részét képezi, megfelelő színű, és gazdagon díszített virágmintával, hópelyhekkel és arany varrással. A ruha luxus megjelenését levehető boleró egészíti ki. 


Anyaga:
poliészter

Mérete:
M (127-137 x 68,5-76 cm)

Ajánlott kor:
5-6 éves

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Játék kategória

Játék kategória Jelmez
Kód:  HRAa4077
Termékszám:  883028954568
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10