Oldal frissítése

Jégvarázs - Anna hercegnő baba

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Jégvarázs - Anna hercegnő baba

A rendíthetetlen és örökké optimista Anna jeges expedícióra indul egy zord hegyi ember, Kristoff és hűséges rénszarvasa, Sven társaságában, hogy megtalálják testvérét, Elsa hercegnőt, akinek jeges varázslatai Arendelle királyságát az örök tél börtönébe zárták. Útjuk során Anna és Kristoff a világ legmagasabb hegyeire jellemző körülményekkel, a misztikus trollokkal és egy vidám hóemberrel, Olaffal, találkoznak. Vajon sikerrel jár Anna a fagyos királyságban, és időben megtalálja testvérét?
Az Anna hercegnő játék egy szép baba a népszerű Disney meséből, a Jégvarázsból, amelybe a te kis hercegnőd azonnal beleszeret majd és amellyel több órán keresztül szórakozhat majd. A baba a klasszikus, filmből ismert ruháját viseli, gyönyörű, levehető csizmával..
A játék mindenben megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i, 2009/48/EK irányelvének a játékok biztonságáról, valamint minden jogi normának a vonatkozó törvényi szabályozás szerint. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi tanúsítvánnyal. 


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Játék kategória

Játék kategória Babák
Kód:  HRAa6269b
Termékszám:  ASRT5010994945206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15