Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Frozen 2 Anna Deluxe

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Frozen 2 Anna Deluxe

Nyújts örömet gyerekeidnek, hogy találkozhassanak Annával, a Frozen 2 animációs film főszereplőjével, aki pontosan ugyanabba a ruhába van öltözve, mint az Jégvarázs 2 című filmben. A Frozen 2 Anna Deluxe figura gyönyörűen díszített ruhájával és stílusos frizurájával fog lenyűgözni.Nyaklánc illetve levehető cipőis tartozik hozzá. Teljesen mozgó kezeinek, lábainak és fejének köszönhetően gyermekeid eljátszhatják vele a filmjeleneteket, vagy saját jeleneteket találhatnak ki. Hagyd, hogy gyermekeid minden nap megtapasztalják a Jégvarázs hangulatát a gyönyörű Hasbro Anna Deluxe baba társaságában.


A Frozen 2 Anna Deluxe figura legfőbb jellemzői

  • A Frozen 2 (Jégvarázs 2) népszerű mese ihlette
  • Anna frizurája és díszített ruhája pontosan az animált szereplőnek megfelelően került kialakításra
  • Nyakékkel és egy pár levehető cipővel rendelkezik
  • Mozgatható karok, lábak és fejek
  • A gyerekek játszhatnak vele filmjeleneteket, vagy kitalálhatják a sajátjukat
  • A babákkal történő játék ösztönzi a gyerekek fantáziáját és kreativitását
  • A Hasbro figura Frozen 2 Anna Deluxe 3 éves gyermekek számára alkalmas

Anna ruhája pontos mása a Frozen 2 mesében látottaknak

Hiányzik gyermekeidnek Anna, a Jégvarázs című híres film főszereplője? Szerezd be az Anna Deluxe babát, amelyet ugyanabba a ruhába öltöztettek és ugyanolyan frizurát kapott, mint amit a moziban láttál!  Ruhája gazdagon díszített, és egy nyaklánccal valamint egy pár gyönyörű cipővel is rendelkezik.

Engedd, hogy gyermekeid a Jégvarázs részeseivé váljanak

Mesés megjelenése mellett az Anna Deluxe Frozen 2 figura teljesen mozgó kézzel, lábbal és fejjel kedveskedik gyermekeidnek, így soha nem látott szórakozásban lehet részed. Átöltöztetheted, játszhatsz vele a babaházban, vagy egy teljesen kitalált jelenetet is eljátszhatsz. Az Anna Deluxe figura minden 3 évnélidősebbgyermek számára örömet szerez.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Rendeltetés

Alak Herceg/hercegnő

Tulajdonságok

Funkciók Hajlik a keze és a lába

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif15337
Termékszám:  5010993629442
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10