Oldal frissítése

Játszószőnyeg alagúttal - Kutyás

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Játszószőnyeg alagúttal - Kutyás

Az alagúttal felszerelt takaró egy játszószőnyeg tele élénk színű és érdekes tevékenységet kínáló kiegészítővel, amely ráadásul még egy ablakos alagúttal is büszkélkedhet, valamint vidám kutyakölyköket és a virágzó nyári kert minden szépségét felvonultató motívumokkal tették teljessé. A szőnyeg célja nemcsak a gyerekek szórakoztatása, hanem, hogy motiválja őket a mozgásra és a körülöttük lévő világ felfedezésére. Az alagút egy igazi rejtekhely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat és ahova könnyedén be tudnak mászni. Szükség szerint egyszerűen levehető a játszószőnyegről.

A lelógó, állat formájú játékok garantáltan minden baba figyelmét magukra vonják. Ezenkívül, a szőnyegen van egy tükör is, néhány állat hangot is hallat, valamint leszedhető rágóka is található rajta. Ez a játék jelentősen stimulálja a kíváncsiságot, fejleszti a tapintási észlelést és a motoros készségeket, javítja a gyermekek koncentrációját és mozgáskoordinációját.

Tulajdonságok:

Ajánlott életkor:
Újszülött kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Méretek

Hosszúság/mélység 57 cm
Szélesség 147 cm
Kód:  QBM075
Termékszám:  9321104837752

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15