Oldal frissítése

Hobby Ház, konyha és műhely

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hobby Ház, konyha és műhely

Ez a műanyag játszóház fiúknak és lányoknak egyaránt szórakoztató játék lehet, hiszen van benne konyha, a kis háziasszonyoknak, illetve műhely, a barkácsolást szerető fiúknak.
A konyha és a barkácsműhely a ház két oldalán helyezkedik el, középen elegendő hely van a gyermekeknek, ahhoz hogy zavartalanul játszhassanak. A vidám színekben pompázó házon található egy nyitható ajtó is, illetve ablak. A ház minőségi tervezésének köszönhetően akár a kertben is elhelyezhető, hiszen ellenáll a különböző időjárási körülményeknek. Emellett pedig az összeszerelése is egyszerű, a ház falai pedig nagyon stabilak.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Műszaki adatok:
Anyaga:
Műanyag
Méretek:
101 x 108 x 111 cm
Alkalmas:
Gyermekeknek, 3 éves kor felett
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i játékok biztonsági és minden jogi normának, a cseh szabályozással együtt.

A termék emellett rendelkezik Európai megfelelési nyilatkozattal is (CE).

Paraméterek

Méretek

Hosszúság/mélység 101 cm
Szélesség 108 cm
Magasság 111 cm

Tulajdonságok és felszereltség

Anyag Műanyag

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRA785j
Termékszám:  7290100906651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10