Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Creative Play-Doh Town szett- Állatszállító

Kiegészítők a termékhez

Creative Play-Doh Town szett- Állatszállító

Nagyon kreatív játékkészlet, amely nem korlátozza a képzeletet, amely a gyermekeknél valóban nem ismer határokat. Az út mentén dolgozó bábú és hűséges kutyája segítségével játékosan tapasztalhatja meg az élet működését, miközben segít nekik megoldani a napi problémákat. Legyen szó akár utak javításáról, tűzcsapok és egyéb szükséges tárgyak javításáról. Ezen kívül bármi másra is használhatja gyermeke a szettet, amelyben mindennek meg van a helye, így könnyedén rendben tartható. A készlet tartalmaz egy Doh Town figurát, amelyen keresztül hozhat létre gyermeke saját játékvilágot.

csomag tartalma

  • A munkás és kutyája
  • 2 nagy és 1 kis tartó
  • Tűzcsap, lapát és légkalapács

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa6276b
Termékszám:  ASRT5010994942816
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10