Oldal frissítése

Játékhomok 500 g sárga

Kiegészítők a termékhez

Játékhomok 500 g sárga

Ez az egyedi kreatív készlet az idei év egyik forradalmi újítása. Minden élénk fantáziával rendelkező gyermek szeret formákat alkotni és új dolgokat létrehozni. A játékhomok ugyanúgy működik, mint a valódi homok, jól összetapad, nagyon könnyű és szórakoztató vele dolgozni. A gyerekek most anélkül építhetnek várakat és készíthetnek végtelen számú figurát és kreációt, hogy fel kellene keresniük egy klasszikus homokozót. A mágikus homokkal nyugodtan játszhatnak otthonuk kényelmében, amikor csak idejük engedi. A szett különféle homokozó formákat is tartalmaz.

Főbb jellemzők

  • A játékhomok ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a homokozók klasszikus homokja
  • Soha nem szárad ki
  • Nem hagy foltot
  • Megakadályozza a baktériumok elszaporodását
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt
  • 4 éves kortól ajánlott
  • A csomag 500 gramm sárga színű homokot tartalmaz

Játssz és építs, mint a homokozóban

A játékhomok egészségre ártalmatlan anyagból készült, nagyon puha, kellemes tapintású textúrával rendelkezik. Ráadásul nem hagy foltot, különleges összetétele pedig megakadályozza a baktériumok megtelepedését és elszaporodását. A gyermekeknek soha véget nem érő mókában lehet részük ezzel a homokkal, ugyanis soha nem szárad ki. Mindemellett a homokozás segít fejleszteni a gyermekek fantáziáját, kreativitását és finommotorikus készségeit. A csomag 500 gramm világossárga homokot tartalmaz.

Kód:  HRAa8654
Termékszám:  8594166102392

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05