Oldal frissítése

Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval

Tökéletes játék a kis farmereknek! Az eredeti Steyr CVT 6230 traktor élethű mása homlokrakodóval, kormányozható első kerekekkel, 1:16-os méretarányban. Az állítható magasságú emelőmű segítségével a traktorral a magasabban elhelyezkedő anyagok is könnyedén elérhetők. A rakodó kar levehető. A teljesen "üvegezett" kabin a nyitható ajtóval könnyen hozzáférhető. A tetőn elhelyezett kormánykerékkel könnyen és egyszerűen irányítható. A felnyitható motorháztetővel pedig remek játéklehetőség a motor ellenőrzése is. Számos tartozék csatlakoztatható a hátulján található, állítható magasságú horoghoz. Első ránézésre is szembetűnő a magas minőség és precíz kidolgozás – a jármű masszív anyaga és fényezése, valamint a részletek kidolgozottsága. Minden részletében megegyezik a valódi traktorral.

Nagyszerű játékokhoz és izgalmas kalandokhoz

  • A valódi Steyr CVT 6230 traktor élethű mása homlokrakodóval, 1:16-os méretarányban
  • Funkcionális, állítható és levehető emelőmű és rakodó daru, teljes üveges (polikarbonát) kabin 
  • Kormányozható első kerekek
  • Állítható magasságú horog a traktor hátsórészén
  • Kiváló minőségű, élethű kidolgozás
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

A kiváló minőségű kivitelezés már az első pillantásra felismerhető. A jármű erős anyagból készült, fényes felületű, minden részletében kidolgozott, nincsenek feleslegesen kiálló darabkák és túlfolyások, felesleges festéknyomok. A gyártás során csak a legfinomabb és kiváló minőségű műanyagot használták – rugalmas ABS műanyagot és szilárd polikarbonátot. A legvadabb játékok mellett is hosszú élettartamot biztosít a traktornak kiváló kidoglozása. 

Tartozékok - a játék és funkcionalitás kibővítéséhez

A számos különféle kiegészítőt vásárolhatsz a járműhöz, melyekkel még nagyobb élvezet lesz a játék. Sokféle utánfutóból, emelőkarokból vagy felvonószerkezetből választhatsz, melyet a játékon elhelyezett állítható magasságú horogra és függesztőre egyszerűen csatlakoztathatsz.

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 38 cm
Szélesség 18,5 cm
Magasság 21,5 cm
Kód:  HRAa7455
Termékszám:  4001702030919

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15