Oldal frissítése

Taf Toys Játék takaró 4 évszak

Kiegészítők a termékhez

Taf Toys Játék takaró 4 évszak

Ez a színes kialakítású, 4 évszakos játékpléd minden gyermeket elkápráztat majd. A 100x100cm méretekkel rendelkező pléd szuperpuha, párnázott felületével kényelmes játékélményt kínál. A plédet a gyermekek szórakoztatására tervezték, emellett mozgásra is ösztönzi őket, és arra, hogy felfedezzék a világot. Szükség esetén az oldalpaneleit is meg lehet emelni, annak érdekében, hogy egy otthonosabb környezetet teremtsünk, ami különösen fontos az újszülöttek számára.

A színes képekkel ellátott pléd mellé, egy baba-biztos tükröt, egy csörgőlabdát, egy rágókát, és három, a kukucskajátékhoz szükséges kiegészítőt is kínálunk. A szőnyeg jelentősen fokozza a gyermekek kíváncsiságát, növeli az érzelmi intelligenciájukat, a vizuális és tapintó érzékelésüket, valamint motorikus képességeiket. Javítja koncentrációjukat és a mozgáskoordinációjukat is.

Műszaki adatok:

Méretek:
100 x 100 cm-es

Ajánlott kor:
születéstől

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EK számú irányelvének, és az Európai Tanács által 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásnak, valamint a vonatkozó cseh törvényeknek is. A termék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Tulajdonságok

Szín Kék

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Méret és súly

Hosszúság/mélység 100 cm
Szélesség 100 cm

Méretek

Hosszúság/mélység 10 cm
Szélesség 10 cm
Kód:  FOB045
Termékszám:  605566102054

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20