Oldal frissítése

Kinetikus homok 500 g zöld

Kiegészítők a termékhez

Kinetikus homok 500 g zöld

Az egyedi kreatív készlet az idei év egyik forradalmi újítása. Minden gyermek megkedveli, aki szeret a képzelőerejére hagyatkozva modellezni és új dolgokat alkotni. A kinetikus homok ugyanis összes eredeti tulajdonságát megőrzi, remekül egyben tart és a munka nagyon egyszerű és szórakoztató vele. Mostatntól gyermekeid várakat építhetnek és számtalan mennyiségű formát és kalácsot készíthetnek anélkül, hogy a klasszikus homokozóba mennének. A varázslatos homokkal az otthon kényelmében játszhatnak, bármikor unatkoznának. A játékszett részei az egyedülálló, különféle alakű modellező formák is.

Legfontosabb tulajdonságok

  • A kinetikus homok ugyanolyan alaptulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus homok a homokozóban
  • Sohasem szárad ki
  • Nem hagy foltot
  • Megakadályozza a baktériumok elszaporodását
  • Kézügyesség és a képzelőerő fejlesztése
  • 4 éves kortól ajánlott
  • A csomagolás 500 gramm zöld homokot tartalmaz

Játssz és építkezz, mint a homokozóban

A kinetikus homok egészségre ártalmatlan anyagból készült. Nagyon lágy, puha és érintésre kellemes struktúrával rendelkezik. Ezen kívül nem hagy foltokat és speciális összetétele megakadályozza a baktériumok keletkezését és burjánzását. A gyerekek végtelen mennyiségű időt tölthetnek a homokkal és élvezhetik a szórakozást, mivel sosem szárad ki. A kinetikus homokkal való játék segít a gyermekek képzelőerejének, kreativitásának és finommotorikájának fejlesztésében. A csomagolás 500 gramm élénkzöld színű homokot tartalmaz.

 
Kód:  HRAa8653
Termékszám:  8594166102385

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15