Oldal frissítése

Játék homok 500 g, narancsszínű

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Játék homok 500 g, narancsszínű

Az unikális kreatív készlet ennek az évnek az egyik forradalmi újítása. Minden gyermek megkedveli, akinek van fantáziája, szeret modellezni és az új dolgokat létrehozni. A játék homok ugyanis megtart minden eredeti tulajdonságot, jól összetapad és nagyon egyszerű és szórakoztató vele dolgozni. A gyermekeid most építhetnek belőle várakat és modellezhetnek végtelen számú alakzatot és süteményt anélkül, hogy el kellene küldened őket a hagyományos homokozóba. A mágikus homokkal az otthoni kényelemben játszhatnak bármikor, amikor csak idejük van rá.

Legfontosabb jellemzők

  • A játék homok ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az eredeti, klasszikus homok a homokozóban
  • A homok soha nem szárad ki
  • Nem hagy foltot
  • Megakadályozza a baktériumok elszaporodását
  • Fejleszti a kézügyességet és a képzeletet
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves kortól
  • A csomag 500 g homokot tartalmaz narancssárga színben

Játssz és építs, mint a homokozóban

A játék homok egészségre nem káros anyagból készült. Szerkezete nagyon puha, lágy tapintású és kellemes. Továbbá nem hagy foltot és különleges összetétele megakadályozza a  baktériumok kialakulását és elszaporodását. A gyermekek a homokkal végtelen ideig élvezhetnek szórakoztató pillanatokat, mert soha nem szárad ki. A mágikus homokkal való játék segít fejleszteni a gyermekek fantáziáját, kreativitását és finom motorikus készségeit. A csomag 500 g homokot tartalmaz élénk narancssárga színben.

 
Kód:  HRAa8652
Termékszám:  8594166102378

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20