Oldal frissítése

Járőrkocsi / 2in1 játékkészlet - Skye

Kiegészítők a termékhez

Járőrkocsi / 2in1 játékkészlet - Skye

A Paw Patrol animációs sorozat a kutyákról - mentőkről, akik emberi partnereik különböző kalandjait tapasztalják meg . A sorozat által inspirált játéksorozat segítségével a gyerekek élvezhetik a szórakozást és a kalandot, miközben játszanak a hős kedvenc kutyáival. Minden kutyának vannak erősségei és gyengeségei, amelyek segítik az egész csoportot. A játék így tanít gyermekek együttműködését, barátságát és kölcsönös segítségét. A játék 3 éves gyermekek számára alkalmas.

A játékkészlet főbb jellemzői Nyomásjáró Car / 2in1 játékkészlet

  • A játékkészletet a Paw Patrol animációs sorozat ihlette
  • A gyerekek játszhatnak kedvenc hősökkel
  • A játékkészlet mentőautót tartalmaz, amelyet helikopterré vagy sugárhajtású repülőgéppé lehet alakítani
  • A játék 3 éves gyermekek számára alkalmas

A mancs járőr a levegőből is megment

A kóbor kutyamentők mindenhol figyelnek, és segítnek. Az autót helikopterré és sugárhajtóművé lehet alakítani . Indítógépek segítségével a hősök megmenthetnek a levegőből. A mentőhorog segítséget nyújt abban, hogy felvegye és biztonságba szállítsa.

Kód:  HRAdn00528c
Termékszám:  ASRT778988188910c

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10