Oldal frissítése

Dinoszauruszos járóka

Kiegészítők a termékhez

Dinoszauruszos járóka

Helyezze biztonságba babáját, és adjon néhány vidám pillanatot magának és gyermekének! Ezzel a járókával két legyet üthet egy csapásra: a benne lévő gyermek jól szórakozik, Ön pedig megnyugszik, hiszen gyermeke a biztosított ülésben biztonságban van. A járóka kapaszkodó korlátja fejleszti a gyermek tapintását, látását és hallását.

 

 

Legfontosabb jellemzői

  • bájos kialakítás
  • egyszerű karbantartható
  • minőségi anyagból

Minőségi anyagból

Ez a bájos dinoszauruszt mintázó járóka egészségre nem káros és mosható anyagokból készült. Emiatt a járóka egyik alkotórésze sem igényel külön karbantartást. A korlátfelület egyes részei hangokat bocsájtanak ki, így fokozatosan fejlesztik a gyermek hangérzékelését. További előnye még a praktikus tárolhatóság. Mivel felfújható, bármikor leereszthető és egy kis csomaggá összetekerhető, melynek bármelyik része tisztítható.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EC számú irányelvének, és az Európai Tanács 2009. június 18.-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásának, valamint a vonatkozó cseh törvényeknek. A termék természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 90 cm
Szélesség 90 cm
Kód:  HRA5707
Termékszám:  5011979570048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15