Oldal frissítése

Jamara Big Wheel pedálos traktor kék

Jamara Big Wheel pedálos traktor kék

A mezőgazdasági gépek kis lelkes vezetői számára készítettünk egy pedálos traktort Big Wheel a jól ismert Jamara márkától. A pedálos traktor minden kisgyermeket boldoggá tesz. Ezt a gépet már 3 éves korú gyermekek is működtethetik. A Big Wheel pedálos traktort a pedál megnyomásával lehet mozgásba hozni, és máris indulhatnak is. A Jamara pedálos traktor kormánykereke úgy van kialakítva, hogy a vezetés bármely változása zökkenőmentesen történjen. Nem kell aggódnia a hirtelen rántások vagy az egyensúlyából kibillentett gyerekek miatt. A pedálos autók elősegítik a gyermekek kéz- és lábkoordinációját.

A Jamara Big Wheel pedálos traktor főbb jellemzői - kék színben

  • A Big Wheel pedálos traktort már 3 éves korú gyermekek is tudják kezelni.
  • A pedál megnyomásával indítják el.
  • Értékeljük a sima forgású pedálos traktort a Jamara-tól
  • A traktornak nyitható motorháztetője és kürtje van.
  • A Big Wheel pótkocsihoz csatlakoztatható
  • Az ülésmagasság a gyermekek számára állítható
  • Nagykerekű traktor 60 kg-os gyermekek számára

Egyedi Big Wheel pedálos traktor tartozékok

A Big Wheel pedálos traktornak nyitható motorháztetője van, így a kis szerelők kedvükre válogathatnak. A kormánykerékre egy beépített kürt van felszerelve, hogy mindenki tudja, hogy a Jamara pedálos traktor úton van. A Big Wheel pedálos traktor hátulján egy praktikus vonóhorog található, amelyhez egy utánfutó csatlakoztatható, hogy a gyerekek könnyebben tudják szállítani a rakományt.

A Big Wheel pedálos traktor a gyermekekhez igazodik

Šlapací traktor od značky Jamara se pyšní nastavitelným sedadlem. Így minden gyermek könnyen elérheti a pedált. A Big Wheel traktor kiváló minőségű műanyagból készült, hogy ellenálljon a kültéri körülményeknek. A traktor akár 60 kg súlyú gyermekek szállítására is alkalmas.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Szín

Szín Kék

Kapacitás

Kapacitás 60 kg

Tömeg

Tömeg 8,2 kg

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Váz anyaga Műanyag
Beállítási lehetőség Nyergek
Design Traktor
Kód:  HRAbz21353
Termékszám:  4042774460617

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10