Oldal frissítése

Intex Rainbow Játssz Központ

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Intex Rainbow Játssz Központ

Játék Rainbow Központ szórakoztatják a gyermekek. Ők jönnek mind a vízi park. Játék központban csúszda, egy további medence, csúszdák bowling golyó és még egy vízsugár. Azt is játszani a játékot dobás gyűrűk (szett tartalmaz 4 felfújható gyűrű). Vízpermet csatlakozik egy kerti tömlőt. A leeresztő szelep a padló kis és nagy medencével. Az egész játék központ tömör vinyl tesztelt. Javító készlet tartalmazza.
Műszaki adatok:
A csomag tartalma:uszodacsúszik4 felfújható gyűrűdiák golyó6 műanyag golyókjavítókészlet
méret:
297 x 193 x 135 cm
Úgy tervezték, hogy:
Gyermekek 3 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Medencék

Fajta Felfújható
Kód:  HRA712t1
Termékszám:  078257574537

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20