Oldal frissítése

Intex medence zuhanyzóval

Kiegészítők a termékhez

Intex medence zuhanyzóval

Azt szeretné, hogy saját maguk és különösen a gyermekek és kényeztesse magát egy frissítő nyári napokon badass? Ezzel a felfújható medence lesz egy hűtő, valamint szórakoztató gyermekek gondozott. Uszoda nemcsak fényűzően nagy felületű vízi szórakozást, a medence egy része egy külön íven felszerelt huncut zuhanyzó. Oblouk společně  s nafukovací lavicí k sezení poskytne dětem ještě větší možnosti pro jejich vyžití a podpoří jejich fantazii při vodních hrátkách. Merüljön el a friss nyári pihenéssel a vizet, hogy elkészítsük könnyen és gyorsan eltette a szezon után. 

A medence készült kiváló minőségű anyagok, amelyek megfelelnek minden biztonsági előírásoknak egészségének megőrzése a gyerekek. Abban az esetben, kár, hogy a medence található a csomagban is fellebbezhet készlet egy patch. 

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kényelmes méretei a medence
  • Fal magassága 28 cm
  • Cserélhető ív zuhannyal
  • Beépített felfújható padon ülő
  • leeresztő szelep

Paraméterek

Medencék

Fajta Felfújható
Kód:  HRA712p2
Termékszám:  078257571987

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10