Oldal frissítése

Intex Gyermek medence Cars

Kiegészítők a termékhez

Intex Gyermek medence Cars

A felfújható gyermek medence Cars nagyon boldog lesz, hogy fürödni a gyerekek, akik bálványozzanépszerű legendás autók Cars.Egyszerű és gyors infláció két légkamra. Nyáron, semmi sem könnyebb, mint felfújni a medencét, töltse fel vízzel és az üde gyerekek egy szép nyári napon nagy móka a vízben.Ad a gyermekek úszhatnak a medencében, szép színes autók az otthoni kertben, vagy teraszon.
A csomag tartalma öntapadó tapasz rendelkezés kár esetén a medence.Felfújható medence anyaga tömör vinil tesztelt és alkalmas a gyermekek 6 éves korig.
Műszaki adatok:
anyaga:
szilárd vinyl
méretek:
262 x 175 x 56 cm
Dedikált:
Kültéri használatra

Ajánlott kor:
6 év

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Medencék

Fajta Felfújható
Kód:  HRAa4327
Termékszám:  078257574780

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10