Oldal frissítése

Intelino - rövid sínekből álló készlet

5 1 értékelés
8 190 Ft

Intelino - rövid sínekből álló készlet

Van otthon Intelino kisvasutad és gondolkodsz a további bővítésen? Hasznát vehetnéd egy sor rövid pályának. További csomópontokat és új, kanyarokkal, megállókkal teli pályákat hozhatsz létre. Most már nem csak egy irányba mehet a vonat. A pályát könnyen szétszedheted és más formát építhetsz. Az Intelino készlet darabjai a gyakori szétszerelés és összehajtogatás után is zökkenőmentesen illeszkednek egymáshoz. A készletben találsz 8 csuklót 2 keresztcsuklót 4 rövid pályát (kivágott + kivágott változat) 2 rövid pályát (kivágott + kivágott változat) 2 rövid pályát (kivágott + kivágott változat).

Az Intelino vasúti pálya tartozékok - rövid sín készlet főbb jellemzői

  • A rövid sín készlet kompatibilis az Intelino alapkészlettel
  • Ez kiváló minőségű műanyagból készült
  • Még a legkisebb gyerekek is könnyen megépíthetik
  • Az Intelino építő végtelen lehetőségeket kínál a pálya bővítésére

Az Intelino készleteket még a legkisebbek is könnyen megépíthetik.

A tartozék teljes mértékben kompatibilis az Intelino alapkészlettel és más bővítő tartozékokkal. Az egyes elemek összeszerelése még a legkisebbek számára is nagyon egyszerű. Az új kiegészítések életre keltik a pályát, amely valósághűen fog kinézni. Az Intelino tartozékokkal felfedezheti a pálya végtelen lehetőségeit. Minden alkatrész kiváló minőségű PP műanyagból készült, így nem bánja a játék közbeni kisebb baleseteket sem, és sokáig elkísér.


Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 6 éves kortól

Kisvonat kiegészítő

Típus Sín

Tulajdonságok

Típus Mozgás
Kód:  INTELINO6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  860000690461

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15