Oldal frissítése

Intelino - állítható magasságú támasz készlet

9 790 Ft

Intelino - állítható magasságú támasz készlet

Intelino vonatpályájával büszkélkedsz otthon, és a további bővítésen gondolkodsz? Akkor az állítható magasságú támasztékkészletet biztosan hasznosnak találod majd. Így már megfelelő közlekedési csomópontot hozhatsz létre. Használd az Intelino tartozékokat a pályák összekapcsolásához, többszintű szerkezeteklétrehozásához és egymásra épített pályák építéséhez. A magasságban állítható támaszok segítségével kiszélesítheted a hidakat, továbbá állomásokat és alagutakat hozhatsz létre. Összesen 8 támasz áll rendelkezésedre. A támaszok egymásra helyezhetők, így az, hogy milyen magasra tudsz velük menni, csak rajtad múlik. 

Az Intelino vasúti pálya tartozékok legfőbb jellemzői - állítható magasságú támasz szett

  • Az állítható magasságú tartószett kompatibilis az Intelino alapkészlettel 
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Még a legkisebb gyerekek is könnyen megépíthetik
  • Az Intelino építő végtelen lehetőségeket kínál a pálya bővítésére

Az Intelino készleteket még a legkisebbek is könnyen megépíthetik

A tartozék teljes mértékben kompatibilis az Intelino alapkészlettel és más bővítő tartozékokkal. Az egyes elemek összeszerelése még a legkisebbek számára is nagyon egyszerű. Az új kiegészítések életre keltik a pályát, amely valósághűen fog kinézni. Az Intelino tartozékokkal felfedezheted a pálya végtelen lehetőségeit. Mindenalkatrész kiváló minőségű PP műanyagból készült, így a játék közbeni kisebb baleseteknek is ellenáll, és sokáig elkísér. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 6 éves kortól

Kisvonat kiegészítő

Típus Most

Tulajdonságok

Típus Mozgás
Kód:  INTELINO4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  860000690478

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05