Oldal frissítése

Imaginarium Disco Fashion zongora

Imaginarium Disco Fashion zongora

Van otthon egy kis énekes sztár? Mindenképpen szükség van többfunkciós zongorára diszkógömbbel és mikrofonos fülhallgatóra. A fiatal előadók saját dalokat komponálhatnak, új slágereket énekelhetnek, és fényjátékkal egybekötött koncertet szervezhetnek. A Disco fashion zongora különböző dallamokat, ritmusokat és hangszereket játszik. A zongora leszerelhető állványon áll, a gyerekek a csomagban található székre ülhetnek. A Disco fashion zongora szett fejleszti a kognitív, intellektuális és auditív készségeket, valamint támogatja a gyermekek kitartását, türelmét és művészi tehetségét. A zongora 4 AA elemmel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz. A zongora 3 év feletti gyermekek számára alkalmas.

Az Imaginarium Disco fashion zongora főbb jellemzői

  • Többfunkciós zongora diszkógömbbel és mikrofonos fülhallgatóval
  • A zongora dallamokat, ritmusokat és hangszereket játszik
  • A csomag egy állványt és egy széket is tartalmaz.
  • A Disco fashion zongora fejleszti a művészi képességeket, kognitív és auditív készségeket.
  • A zongora 4 AA elemmel működik (nem része a csomagnak)
  • A zongora használata 3 éves kortól ajánlott.

Ez nem akármilyen zongora

A billentyűzeten különböző zenei stílusok és hangszerek gombjai, hangerőszabályzó, a ritmus lejátszásának lassítása és gyorsítása, a háttérdob-hangok lejátszásának gombjai, saját zeneszámok rögzítése és lejátszása, valamint a demó zeneszámok lejátszása érhető el. A zongora tartalmaz egy kábelbemenetet is a zenelejátszó csatlakoztatásához. A Disco fashion zongorával az énekes sztárok nagyon jól fogják érezni magukat, és minden bizonnyal hamarosan megörvendeztetnek zenei előadásaikkal.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA (LR6)
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAnk006675
Termékszám:  8428918086237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20