Oldal frissítése

Illatos kísérletek

Kiegészítők a termékhez

Illatos kísérletek

Ki mondta, hogy a kislányok nem lehetnek szépek és okos tudósok egyben? Az illatos kísérletek kísérletezőkészlettel minden kis hercegnő egyedi termékeket hozhat létre, amelyek örömet okoznak és szórakoztatnak. Minden gyermek tanulhat, szórakozhat és fejlesztheti természetes készségeit ennek a kísérletezőkészletnek a segítségével. Az Illatos kísérletek készlet minden 8 évesnél idősebb gyermek számára alkalmas, és 5 lenyűgöző kísérlethez tartozó eszközöket tartalmaz, amelyeket örömmel fogadnak a kis felfedezők.

Az Illatos kísérletek kísérletezőkészlet fő jellemzői

  • Alkalmas 8 éves korú gyermekek számára
  • A készlet 5  kísérlethez tartozó eszközöket tartalmaz
  • Kozmetikumok és mágikus ékszerek könnyű gyártása
  • A kísérletek fejlesztik a gyermekek képzeletét és logikáját

Parfüm és ajakbalzsam

Minden kislány egyedülálló kozmetikai termékeket készíthet a kísérletezőkészlettel, amilyet senki más nem tud. Csak keverje össze az összetevőket és kövesse az utasításokat. Hideg ajakbalzsam? Egyedi parfüm? Vagy a növekvő gyöngy? A csomagban megtalálható az előállításhoz szükséges összes eszköz. Tartalmazza az ajakbalzsam alapot, illatanyagokat, kristályokat, öntőformákat és egyebeket a termékek elkészítéséhez. Érzed ezt az illatot?


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRApta0463
Termékszám:  5015934310298

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15