Oldal frissítése

Így neveld a sárkányodat

Kiegészítők a termékhez

Így neveld a sárkányodat

Készítsd fel kis elsősödet a lehető legjobban az iskolára. Gyermeked azonnal megszereti a Premium sorozat iskolai készletét, és teljesen ki is használja. A népszerű Így neveld a sárkány mese mintájával díszített, színben összeillő készlet egy kényelmes, anatómiailag kialakított hátizsákból, tornazsákból és egy egyszintes tolltartóból áll, utóbbinak egy kihajtható füle van. A tanúsított iskolatáska fényvisszaverő elemeinek köszönhetően gondoskodik gyermeked biztonságáról. A 20 literes hátizsákot az 1-től 3. osztályos iskolások használhatják ki a legjobban. A tolltartóba eltehetik az írószereket, a tornazsákba pedig a papucsot vagy a tornacipőt, és indulhatnak az iskolába! Gyermeked mosollyal az arcán és egy sárkánnyal a hátán kezdheti a szeptembert.

Az Így neveld a sárkányodat iskolai készlet fő jellemzői

  • A Prémium sorozat iskolai készlet az 1-től 3. osztályos gyermekek számára készült
  • A készlet egy iskolatáskát, egy tornazsákot és egy egyszintes, felszerelés nélküli tolltartót tartalmaz
  • A készlet színe összeillik és az Így neveld a sárkányodat mese mintái díszítik
  • A 20 literes anatómiailag formált hátizsák teherbírása 8 kg
  • Az iskolatáska mérete 35 × 31 × 18 cm
  • A tanúsított hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik

Nagyszerű felszerelés az iskolába

  • Az iskolatáska anatómiailag kialakított hátsó résszel, állítható vállpántokkal és mellkasi hevederrel rendelkezik, és a belső megerősítésnek köszönhetően tökéletesen megőrzi az alakját. Lábakkal ellátott feneke megakadályozza a beszennyeződést és az esetleges sérüléseket. A fő rekeszbe minden iskolai felszerelést könnyen el lehet rendezni, akár 8 kg is elfér benne, a külön rekeszbe pedig a többi apróságot vagy az iratokat lehet eltenni. Az első zseb nagyszerű a tízórai vagy az uzsonna tárolására, és két nagyobb cipzáras zseb található az oldalain. A fedél belső oldalára a kis iskolás leírhatja a névcímkéjét vagy az órarendjét.
     
  • A tornazsákkiváló minőségű anyagból készült, és egyszerűen, a zsinórok meghúzásával záródik. Alkalmas mind az iskolába, mind a sportszakkörökre és más szabadidős tevékenységekre.
     
  • Az egyszintes tolltartó egy kihajtható füllel nincs felszerelve. A tolltartó belsejében gumi hurkok vannak az írószerek tárolására, a belső fülön pedig egy átlátszó fólia található az órarend elhelyezésére.

Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 35 cm
Szélesség 18 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Nem felszerelt tolltartó, Tornazsák

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,1 kg
Űrtartalom 20 l
Kód:  HRAif12885
Termékszám:  8595096750639

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05