Oldal frissítése

Így neveld a sárkányodat 3 tojásból kikelő interaktív Fogatlan

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Így neveld a sárkányodat 3 tojásból kikelő interaktív Fogatlan

Szereti a gyermeked az Így neveld a sárkányodat című rajzfilmet? Hablaty, és különösen Fogatlan a játékai leggyakoribb hősei a szobájában? És szereti a meglepetés pillanatát, amikor feltörik egy tojás héja, és kibújik belőle valami új? Ha háromszor igennel válaszoltál, akkor megtaláltad neki a tökéletes ajándékot. Az interaktív Fogatlant, aki éppen kikel a sárkánytojásából válik ki, az Így neveld a sárkányodat 3 című mese ihlette. A hang- és fényhatásokkal rendelkező játék sok-sok mókát és szórakozást kínál a gyermekeknek. Kikelés után Fogatlant meg kell tanítani repülni és plazmát fújni. Amikor éhes, halat kell neki adni, ha fáradt, le kell fektetni aludni. A játék összesen 7 típusú interaktív játékot kínál, amelyek során gyermeked kiképezheti a saját sárkányát. Az interaktív Fogatlan 5 éves kortól alkalmas a fiúk és lányok számára.

Az interaktív Fogatlan fő jellemzői

  • Az Így neveld a sárkányodat 3 című mese ihlette játék
  • Interaktív fogatlan hang- és fényhatásokkal
  • A sárkány egy sárkánytojásban van elrejtve
  • Rázásra van szükség ahhoz, hogy felébredjen és kikeljen
  • Fogatlant meg kell tanítani repülni, plazmát fújni, enni, aludni
  • Összesen 7 interaktív játékot kínál
  • A játék 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Hogyan lehet felébreszteni Fogatlant?

Hogy Fogatlan egyáltalán ki tudjon kelni a tojásból, először fel kell ébreszteni. A tojást többször alaposan meg kell rázni. Amint a sárkány kinyitja a szemét, a tojáshéjon keresztül látható lesz a fénye. A következő rázásra a tojásból morgást lehet hallani. Kopogtasd meg a tojáshéjat, és hallgasd, ahogy Fogatlan visszakopog neked. Tapsolni is megpróbálhatsz. Rázd és döntsd meg a tojást mindenféle módon, amíg a tojáshéj repedezni nem kezd, és Fogatlan el nem kezd kibújni, hogy végre elkezdődhessen az igazi móka.

A játék magassága:
15 cm

Elemek (nem tartozék):
2 × AA

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Így neveld a sárkányodat
Kód:  HRAif13660
Termékszám:  778988175040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10