Oldal frissítése

Igráček Multigo utánfutó váz

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Igráček Multigo utánfutó váz

Az utánfutó váz nagyszerű kiegészítője a Multigo Igriternek! A játék Csehországban készült és minimum 2 éves korú gyermekek számára ajánlott.

A legendás Igráček játék, amellyel még a szülők és a nagyszülők is játszottak, újra visszatér! A világ, melyben Igráček él, tele van színekkel, a szakmák és a munkához szükséges eszközök pedig lenyűgözőek. A játék elvonja a gyermekeket a számítógéptől és bemutatja a munka varázsát.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Szürke
Kód:  HRAa2180
Termékszám:  8592168271115

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10