Oldal frissítése

Igráček - Kőműves tartozékokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Igráček - Kőműves tartozékokkal

Olyan kicsi és mégis akkora örömet szerez. Legendás baba sok foglalkozással. Igracek. Jobban már nem is kell bemutatni. Vagy még tényleg nem ismered? A tíz centiméter magas Igracek tökéletesen ül a gyermekek kezében és elrepíti őket a felnőttek világába, de a gyermekek fantáziájával, ahol semmi sem lehetetlen. Próbáld ki az Igracekot a gyermekeiddel együtt és magad is meglepődsz majd, milyen történetet tud kitalálni.

Legfontosabb tulajdonságai

  • cseh játék 1976 óta
  • minőségi műanyag
  • variálható
  • nővér kellékek
  • lekerekített formák a gyermekek biztonságáért 
  • könnyen hordozható játék
  • 3 éves kortól

Igracek kőműves

Az Igracek játék szett - Kőműves kiegészítőkkel fő erénye az egyszerűség. Egy kis figura kiegészítőkkel lehetővé teszi a gyerekek fantáziájának bekapcsolását játék közben.  A szett az 1 munkaruhás Igracek figurán kívül tartalmazza még a kőműves kellékeit, mint a habarcsláda, kőműves kanál és simító, vödör, lapát. A figura karjai mozgathatóak, hajlik a dereka és elfordul a feje. Kis méretének köszönhetően könynen szállítható, így a gerekek mindenhová magukkal vihetik. A játék Csehországban készült, kis részeket tartalmaz, ezért csak 3 éves kortól ajánlott.

Igracek magassága:
10,8 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló törvénynek és minden jogi normának.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 10,8 cm

Tulajdonságok

Fajta Figurák
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Tulajdonságok Mozgó fejjel, Mozgó végtagokkal
Anyag Műanyag

Innen ismerheted

Téma Igráček
Kód:  HRAa8190
Termékszám:  8592168212187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15