Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Igracek Handy - Séf konyhával

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Igracek Handy - Séf konyhával

Olyan kicsi és mégis olyan nagy örömet okoz: Ő a legendás Igracek figura, az igazi ezermester. Talán ennél többet nem is szükséges mondanunk róla. Vagy esetleg még nem ismered? A körülbelül 10 centiméteres figura tökéletesen illik a gyermekek kezébe. Mutasd meg gyermekednek, milyen a felnőttek világa, de tedd ezt a gyermekek fantáziájával kiegészítve, egy olyan világban, ahol semmi sem lehetetlen. Játssz együtt a gyerkőcökkel, garantáltan meglepő történeteket hoznak létre az Igracek figurával.

Legfontosabb jellemzői

  • Cseh játék 1976 óta
  • Minőségi műanyagból készült
  • Számos játéklehetőséget rejt magában
  • Séf tartozékokkal
  • Lekerekített formákkal a gyerekek biztonságáért
  • Könnyen hordozható játék
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Igracek, a szakács 

Az Igracek Handy - Séf konyhával készlet fő előnye az egyszerűségében rejlik. A szakács ruhába öltözött figurával a gyermekek szabadjára engedhetik képzelőerejüket a játékban. Az Igracek játékkörnyezet összecsukható, kis méretének köszönhetően a gyerekek könnyedén magukkal vihetik azt bárhová. A játékdoboz nem fedett, tehát Igracek könnyedén megtalálja azokat a dolgokat, amikre szükséged van a főzéshez. A játékot a Cseh Köztársaságban készítették, és mivel kis méretű elemeket tartalmaz, 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

 Igracek figura magassága:
10,8 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 10,8 cm

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa8192
Termékszám:  8592168222117
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15