Oldal frissítése

Ibolya színű ülőke tárolóhellyel

Kiegészítők a termékhez

Ibolya színű ülőke tárolóhellyel

A kisgyermek részére készült műanyag padocska, ami egyben ideális tárolóhely a gyermekjátékok számára. A 77 centiméteres szélesség lehetőséget ad arra, hogy a különböző méretű játékok kényelmesen elférjenek benne - emiatt gyakran fogod igénybe venni. Ugyanakkor  ülésre is kiválóan alkalmas. A pad kiváló minőségű, külső behatásoknak is ellenálló műanyagból készült, ízlésesen díszítve. Látni fogod, hogy ezzel a paddal segítséget kapsz a gyerekszoba rendben tartásához, így igazi "szórakoztató" helyiséget biztosíthatsz a csöppségeknek.
Paraméterek és specifikációk:
Szín:
lila
Méretek:
Mélység: 77 cm
Szélesség: 48 cm
Magasság: 55 cm
Tömeg:
5,5 kg
Anyag:
Kiváló minőségű műanyag
Csomag tartalma:
1 × baba pad, tárhely
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és a cseh jogszabályoknak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezik.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,7 cm
Magasság 5,5 cm
Mélység 47 cm
Tömeg 5 g

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa4580
Termékszám:  8595105737910

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10