Oldal frissítése

Hugmee Lama Miley

Leárazás -30 %
4 490 Ft 6 390 Ft

Hugmee Lama Miley

Szeretnél egy igazán aranyos plüsst? Akkor felkeltheti figyelmedet a kapós SQUISHMALLOWS plüss, mely 3 éves kortól ajánlatos. Ezenfelül megbízható barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssjátékról van szó, mely nagyon puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüss magassága 25 cm.

Hallottál már az egyre népszerűbb Squishmallows-ról? Nem véletlen, hogy a nevük a marshmallow, azaz mályvacukor szóra emlékeztet, mert hasonlóan puhák, és csak arra várnak, hogy ölelgesd őket. Nincsenek rajta kemény részek, ezért kisgyermekek számára alvást segítő szundipajtiként is szolgálhatnak. A játék sokféle méretben, számos mintával és formában kapható. Ezenkívül a speciális töltetnek köszönhetően, amely nem deformálódik, mosógépben is mosható. Ez a népszerű Squishmallows plüss 25 cm magasságal büszkélkedhet.

Hugmee Lama Miley kulcsfontosságú jellemzői

  • Eme SQUISHMALLOWS plüssjáték fajtája: láma
  • Megbízható barátja lesz a gyermekednek
  • 3 éves kortól ajánlatos
  • Puha kivitelét hamar megszereti a kisgyermeked
  • A kelendő SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 25 cm

Az aranyos Hugmee Lama Miley plüss leglényegesebb jellemzői

  • A Squishmallows plüss úgy néz ki, mint egy láma
  • Aki meglátja, azonnal megszereti, annyira puha
  • 3 éves kortól felel meg
  • A kollekció több, mint 450 féle plüssből áll
  • Az édes Squishmallows plüss magassága 25 cm

Legyen neked is Squishmallow-od!

A Squismallows nagy népszerűségnek örvend kicsit és nagyok körében egyaránt. Játékra és a szoba dekorálására is kiváló, ha nagyobb gyerekeknek szeretnéd megvásárolni. A felnőttek körében gyűjtői értékük miatt népszerűek. Rengeteg színváltozatban, formába és méretben készültek a népszerű Squishmallows-ok. Saját névvel és egyedi önéletrajzzal rendelkeznek a Squishmallows-ok, ráadásul ezeket megtalálhatod a címékén. Tedd le a voksodat az mellett, amely a legjobban tetszik. A plüssök alkalmasak arra, hogy saját családot hozz létre, így egyedi, saját gyűjteményed lehet.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 25 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Láma

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566416246

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05