Oldal frissítése

Hugmee Labrador Spencer

6 590 Ft

Hugmee Labrador Spencer

Szeretnél egy igazán imádnivaló plüssjátékot? Akkor felkeltheti figyelmedet a keresett SQUISHMALLOWS plüssjáték, mely 3 éves kortól ajánlott. Ezenkívül lojális barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssjátékról van szó, amely rendkívül puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüss magassága 25 cm.

Olvastál már az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Squishmallows-ról? Szándékosan hangzik a nevük úgy, mint a mályvacukor, vagyis marshmallow angolul, mert puhák, és ölelésre csábítanak. Nem tartalmaz keményebb részeket, így remek ajándék lehet kisebb gyerekeknek is. Ezek a játékok sokféle kialakításban, formában és méretben kaphatók. Ráadásul olyan speciális töltettel vannak megtöltve, amely még a mosógépben sem deformálódik. Ez az aranyos Squishmallows plüss 25 cm magasságal büszkélkedhet.

Hugmee Labrador Spencer kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Ezen SQUISHMALLOWS plüss típusa: kutya
  • Megbízható barátja lesz a gyermekednek
  • 3 éves kortól ajánlatos
  • Puha kialakítását egyből megszereti a kisgyermeked
  • A kapós SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 25 cm

A népszerű Hugmee Labrador Spencer plüss legfontosabb tulajdonságai

  • A Squishmallows plüss úgy néz ki, mint egy kutya
  • Hogy mindenkit már az első érintésnél megnyerjen, extra puha
  • 3 éves kortól javasoljuk
  • A kollekció több, mint 450 féle plüssből áll
  • A puha Squishmallows plüss magassága 25 cm

Egy Squishmallow tuti, hogy feldobja a napodat!

A Squismallows nagy népszerűségnek örvend kicsit és nagyok körében egyaránt. Az idősebb gyerekek számára, amellett, hogy nagyszerű vele játszani, még szobadekorációként is megállja a helyét. A felnőttek körében pedig azért népszerű, mert kollekciót lehet belőle létrehozni. Rengeteg színváltozatban, formába és méretben készültek a népszerű Squishmallows-ok. Minden Squishmallows saját egyedi története szerepel a címkén a neve mellett. Ez alapján kiválaszthatod a családod számára legmegfelelőbb barátot. A plüssök alkalmasak arra, hogy saját családot hozz létre, így egyedi, saját gyűjteményed lehet.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 25 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Kutya

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07524
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566416239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10