Oldal frissítése

Hugmee Rabbit Robyne

6 190 Ft

Hugmee Rabbit Robyne

Szeretnél egy igazán aranyos plüsst? Akkor felkeltheti figyelmedet a felkapott SQUISHMALLOWS plüss, mely 3 éves kortól ajánlott. Ezenkívül hű barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssről van szó, amely nagyon puha. Eme SQUISHMALLOWS plüss magassága: 25 cm.

Hallottál már az egyre inkább ismert Squishmallows-ról? A plüss találó elnevezése a marshmallow, azaz mályvacukor szóból ered, mert puhák, és csak az ölelésedre várnak. Megfelelő választás kisebb gyerekeknek is, ugyanis nincsenek rajta kemény részek. Számos méretben, változatos mintákkal és formában vásárolhatod meg. Mosógépben is kimosható a benne lévő speciális, nem gyűrődő töltetnek köszönhetően. Ez a kedvelt Squishmallows plüss 25 cm magasságal büszkélkedhet.

Hugmee Rabbit Robyne fő tulajdonságai

  • Ezen SQUISHMALLOWS plüssjáték típusa: nyuszi
  • Hűséges barátja lesz a gyerekednek
  • 3 éves kortól javasolt
  • Puha kivitelét egykettőre megszereti a kisgyermeked
  • A kedvelt SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága: 25 cm

Az édes Hugmee Rabbit Robyne plüss leglényegesebb tulajdonságai

  • A Squishmallows plüss úgy néz ki, mint egy nyuszi
  • Rendkívül puha, így minden gyerek imádni fogja
  • 3 éves kortól felel meg a gyerekeknek
  • Világszerte több mint 450 fajból álló gyűjteményhez tartozik
  • Az imádnivaló Squishmallows plüss magassága 25 cm

Szerezz be egyet, vagy sokat otthonra!

Legyen szó kicsi gyerekről, vagy játékos lelkű felnőttről, a Squishmallows mindenkit boldoggá tesz. Játszani is lehet vele, de akár a szoba díszeként is megállja a helyét, főleg, ha nagyobb gyerkőcnek szánod. Mmivel gyűjtői értékkel bírnak a figurák, felnőtteknek is nagyszerű választás. A Squismallows-ból több mint 450 típus van az egész világon. Az összes Squishmallows saját sztorival rendelkezi, illetve egyedi nevet kapott. Válaszd ki azt, amely neve és története a leginkább tetszik neked. Eredeti plüssök, amelyekből saját baráti családot hozhatsz létre, így egyedi és megismételhetetlen gyűjtemény birtokosa lehetsz.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 25 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Nyuszi

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07527
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566416260

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05