Oldal frissítése

Hubert az ördög 20 cm

4,8 5 értékelés
7 800 Ft

Hubert az ördög 20 cm

Hubert, az ördög egy 20 cm-es aranyos beszélgető játék, amely szórakoztatja gyermekeid. A klasszikus piros-fekete színű ördög rengeteg igazi ördögi mondókát és hangot tud elmondani. Ez a plüss játék alkalmas ölelésre, valamint a gyermekek és a szülők tökéletes szórakoztatására. Ez az érdekes játék cserélhető elemeket tartalmaz. A fokozott higiénia érdekében az ördög problémamentesen lemosható, csak előre el kell távolítania a hangmodult. Gyermeked annyira megszereti majd ezt a vidám játékot, hogy azt akarja, hogy mindig kéznél legyen. A játék nagyobb méretben készül, hogy még a kisebb gyerekeket is jól tudja tartani és irányítsa.

méretek:
20 cm
Ajánlott kor:
3 éves kortól
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot is hozzá.

Paraméterek

Tulajdonságok

Fajta Figurák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Hanggal
Figurák száma 1 db
Anyag Poliészter

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 23 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRA1350b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590121450843

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10