Oldal frissítése

HPI Q32 Baja Buggy RTR

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HPI Q32 Baja Buggy RTR

A Buggy Q32 az egyik legkisebb RC modellek egyike, amely garantáltan meglepetést okoz majd Önnek kiváló teljesítményével, minőségi kivitelezésével és számos kifinomult részletével. Ez a Buggy modell kifejezetten benti használatra lett tervezve, kis helyken való vezetésre. Továbbá, a csomag tartalmaz egy ugratórámpát, mely rendkívül izgalmassá teszi a pályát. A modell egy TF-60 2,4 GHz-es irányítót tartalmaz, beépített töltővel. Ezzel az RC modellel számos izgalom, verseny és mutatvány áll Ön előtt.

Tökéletes menet

  • Q32 1/32 összetett váz
  • Könnyű polikarbonát összetétel
  • Hátsókerék-meghajtású
  • Független felfüggesztés
  • Kerekek jó tapadással
  • Műanyag lemezek
  • 8 darab kúp és karton rámpa
Baja Q32
 

 

A Buggy Q32 modellt öröm vezetni. A modell könnyű, mindössze 43 gramm, ennek ellenére hihetetlen teljesítményt nyújt. Az újonnan kifejlesztett kormányzási rendszer igazi vezetési élményt kínál, csak úgy, mint egy nagyobb arányú modell esetén. A Q32 Baja Buggy teljesen összeszerelve érkezik. Mindössze 4 darab AA elemre lesz szüksége, melyek nem képezik a csomag tartalmát. Ezután csak csatlakoztassa a töltőkábelt egy kis időre, és már kezdődhet is a remek vezetési élmény.

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Típus

RC autó típusa Buggy
Méretarány 1:32

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Meghajtás Kétkerék-meghajtás
Tulajdonságok Proporcionális vezérlés

Haladó funkciók

Maximum sebesség 12 km/h

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell

Szín

Szín Fekete
Kód:  HRAa3496
Termékszám:  4944258028798

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15